Вести од Вечер
Претходна Страна 1 од 34 Следна
Веруваме во Македонија, рече Иванов, затоа што го гледаме оптимизмот насекаде низ државата, гледаме дека граѓаните го поддржуваат и го поздравуваат она што се прави. Потсети дека сето тоа е направено во услови на светс......
18:26, 22-Apr-2014, Вечер
Бојкотот и уличната демократија која се заговара од луѓе блиски до Социјалдемократскиот сојуз (СДСМ) по катастрофалниот пораз во првиот круг од претседателските избори единствено и одговара на Грција
18:20, 22-Apr-2014, Вечер
Меѓународната заедница, особено набљудувачката мисија, мораше да го осуди бојкотот на изборите од страна на ДУИ, коментираат познавачите. Зборот "бојкот" е неприфатлив за демократијата, особено кога поводот е антиуст......
18:17, 22-Apr-2014, Вечер
Експертите се согласуваат дека моментот кога сите партии ќе успеат да го издигнат граѓанскиот концепт, тогаш може да се зборува за предложување на консензуален претседателски кандидат, кој би ги застапувал интересит......
18:15, 22-Apr-2014, Вечер
Социолозите на шега велат дека политичарите негуваат "народски" изглед, бидејќи мислат дека "фенси" костумите ги бркаат гласачите. "Политичарите знаат дека повеќе од половина на нашата популација живее во рурални подр......
18:12, 22-Apr-2014, Вечер
"Сметам дека е сосема во ред луѓето да вложуваат во самите себе и во професионалното надградување надвор од земјава, но привремено. Жално е кога сето тоа нема да вроди плод на наше тло. Неодамна прочитав една порака нај......
18:04, 22-Apr-2014, Вечер
Нема ништо полошо од тоа поранешниот или поранешната да зборуваат за вас дека сте лоши во кревет. Еве прилика да ја видите листата со познатите на кои им се случило токму тоа
17:52, 22-Apr-2014, Вечер
Од ЈСП апелираат до граѓаните да не се уништуваат новите настрешници и постерите со возни редови, бидејќи тие се за нив: од тука може да добијат информации за возниот ред на автобусите, да ја видат мрежата на линии, со ш......
17:37, 22-Apr-2014, Вечер
Претходна Страна 1 од 34 Следна
  
Економски портлет
FTSE 100 (England)
DAX (Germany)
CAC 40 (France)
SPI (Switzerland)
BEL 20 (Belgium)
AEX (Netherland)
MIB (Italy)
21,849.26
IBEX 35 (Spain)
MICEX (Russia)
Athex (Greece)
ISE-100 (Turkey)
Belex 15 (Serbia)
2,086.03
MBI10 (Macedonia)
1,701.12
Crobex (Croatia)
208.14
Sofix (Bulgaria)
4,532.20
SBI20 (Slovenia)
11,378.25
Shanghai SE (China)
CSI 300 (China)
HS (Hong Kong)
Nikkei 225 (Japan)
Topix (Japan)
ASX 200 (Australia)
BSE Sensex (India)
Dow (US)
S P (US)
Nasdaq (US)
S P/TSX (Canada)
Bolsa (Mexico)
Bovespa (Brazil)
Merval (Argentina)

Светски Наслови
Игри
Контакт: